Carnaval 2016

Beste ouders en leden,

Dit jaar doen we terug, als trouwe fans mee aan de carnavalstoet, die plaatsvindt op zondag 7 februari. We zijn al druk in de weer om de kar en allerlei attributen klaar te krijgen en willen graag een warme oproep doen om massaal aanwezig te zijn.

De middagstoet vertrekt omstreeks 15u30 aan het station. Om de nodige voorbereidingen te kunnen treffen, worden de kinderen reeds verwacht om 13u30 aan de chirolokalen op het speelplein. De middagstoet is afgelopen rond 16u30. Daarna gaan we met z’n allen naar de tent in het park  om de uitslag ongeduldig af te wachten. De prijsuitreiking zal afgelopen zijn tussen 17u00 en 17u30 en daarna kunnen jullie je kinderen komen ophalen in de tent. (Tenzij ze ook in de avondstoet meewandelen natuurlijk)

Dit jaar zullen de ribbels uit praktische redenen niet meelopen in de avondstoet. Alle andere leden zijn meer dan welkom! De kinderen die meegaan tijdens de avondstoet kunnen tussen middag- en avondstoet uiteraard bij ons blijven en wij zorgen voor drankjes en sandwiches. De avondstoet vertrekt om 19u15 en zal afgelopen zijn rond 20u30. Daarna kunnen jullie je kinderen komen ophalen aan het Warmhof! (Niet aan het zwembad zoals andere jaren)

Om te weten wie mee doet aan welke stoet, willen we vragen om uw kind in te schrijven via het formulier hieronder, dit voor 19 januari. Graag willen we vragen aan de leden om die dag een blauwe broek te dragen. Dit jaar zouden we voor elke Vannoeser opnieuw een T-shirt willen aankopen, zodat iedereen er gelijk uitziet. Daarom vragen wij om €3 mee te brengen op carnaval. Achteraf krijg je de T-shirt natuurlijk mee naar huis.

Winterse groeten,

De leiding

Enkel voor leden vanaf Speelclub