Eindactiviteit 2015

Statusbericht

Submissions for this form are closed.

Beste leden,

Als afsluiter van ons goedgevulde werkjaar trekken we er net zoals andere jaren terug op uit. Dit jaar gaan we met z’n allen met de trein naar Plopsaqua, het gloednieuwe zwembad van MegaMindy, Samson en Plop in Gertje zijn achtertuin. Deze laatste activiteit gaat door op zondag 28 juni. Om 09u00 (stipt) worden jullie verwacht aan het station in Aalter. De treinen rijden tegenwoordig heel stipt en op laatkomers kunnen we spijtig genoeg niet wachten. Omstreeks 18u30 komt onze trein terug het station ingereden.

Indien je geen vervoer hebt, zouden we willen vragen aan de ouders om eerst andere ouders aan te spreken. Indien er nog problemen zouden zijn met vervoer, mogen jullie dit ook laten weten aan de leiding.
Wat nemen we allemaal mee? Picknick voor ’s middags, zwemkledij, een klein beetje zakgeld is toegestaan en ook jullie goed humeur mag niet ontbreken!

Zien jullie deze gekke uitstap ook wel zitten? Schrijf jullie dan zo snel mogelijk online in! Dit ten laatste tegen zondag 14 juni!!! (hierna kunnen wij spijtig genoeg geen leden meer toelaten, aangezien er zowel voor trein als voor Plopsaqua gereserveerd moet worden...)
Voor we het vergeten: Moesten we kunnen, we deden het voor niets, maar omdat ook de portefeuille van Gert en Samson gevuld moeten worden, zijn we genoodzaakt 15 euro te vragen. Dit mag één van de komende zondagen, enkel en alleen aan Robbe of Kim ( gelieve gepast ) betaald worden.