Laatste activiteit 2018

Als afsluiter van ons goedgevulde werkjaar trekken we er net zoals andere jaren terug op uit.  Na ons avontuur in Puyenbroeck, gaan we dit jaar met z’n allen naar De Blaarmeersen in Genthet alomgekende sport- en recreatiepark aan de Gentse watersportbaan. Deze laatste activiteit gaat door op zondag 24 juni

Dit jaar zullen we de trein nemen. We verwachten jullie om 8u45 in het station van Aalter. De trein vertrekt om 9u24 en op laatkomers kunnen we spijtig genoeg niet wachten. Omstreeks 17u nemen we de trein terug in Gent en komen we aan om 17u15 in Aalter. Wij vragen alle kinderen een picknick mee te nemen. Een klein beetje zakgeld is toegestaan en ook jullie goed humeur mag niet ontbreken!

OPGELET: TITO en KETI zullen met de fiets naar de Blaarmeersen gaan. We spreken af om 8u45 af aan de Chirolokalen en vertrekken om 9u richting Gent.

Zien jullie deze gekke uitstap ook wel zitten? Schrijf jullie dan als de bliksem online in! Dit ten laatste tegen donderdag 14 juni!!! (hierna kunnen wij spijtig genoeg geen leden meer toelaten, aangezien er voor de trein gereserveerd moet worden...)

Voor we het vergeten: Moesten we kunnen, we deden het voor niets, maar gezien niets voor niets is in het leven, zijn we genoodzaakt 15 euro te vragen. Dit mag één van de komende zondagen, enkel en alleen aan Eva betaald worden. Steek voor het gemak het geld gepast in een enveloppe en schrijf hierop zeker de naam van het kind. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren of aan te spreken. 

Voor deze activiteit geldt bovendien het kortingstarief ten gevolge van onze engagementsverklaring voor vrijetijdsparticipatie voor kansarmen. Wil je hierover meer info? Vraag het gerust aan de hoofdleiding.