Laatste activiteit 2019

Statusbericht

Submissions for this form are closed.

Als afsluiter van ons goedgevulde werkjaar trekken we er net zoals andere jaren terug op uit. Na ons avontuur in De Blaarmeersen, gaan we dit jaar niet met z'n allen naar één locatie. De ribbels en speelclubbers zullen een dolfijne dag in Boudewijn Seapark beleven terwijl rakwi's, tito's en keti's het avontuur gaan opzoeken in Lakeside Paradise in Knokke. Deze laatste activiteit gaat door op zondag 30 juni. 

Alle RIBBELS en SPEELCLUBBERS worden verwacht om 8u45 op de parking van de Mariagrot. De bus vertrekt om 9u20 stipt en op laatkomers kunnen we spijtig genoeg niet wachten. Omstreeks 17u30 komen we terug aan in Kleit. 

Alle RAKWI'S, TITO'S en KETI'S worden verwacht om 8u15 op de parking van de Mariagrot (met fiets in goede staat). Wij gaan met z'n allen, met de fiets naar Knokke. Kwestie van de beentjes op te warmen. Wij vertrekken om 8u30 stipt. Omstreeks 17u komen we terug aan in Kleit.

We vragen alle kinderen een picknick mee te nemen. Een klein beetje zakgeld is toegestaan en ook jullie goed humeur mag niet ontbreken! Goed insmeren en een hoofddeksel bij goed weer en een regenjas bij slecht weer zijn een must :) 

Zien jullie deze gekke uitstap ook wel zitten? Schrijf jullie dan als de bliksem online in! Dit ten laatste tegen 24 juni!!!

Voor we het vergeten: Moesten we kunnen, we deden het voor niets, maar gezien niets voor niets is in het leven, zijn we genoodzaakt € 25 te vragen. Dit betaal je op zondag 30 juni aan iemand van je eigen groep. Steek voor het gemak het geld gepast in een enveloppe en schrijf hierop zeker de naam van je kind. Heb je nog vragen, aarzel dan niet om ons te contacteren of aan te spreken. 

Voor deze activiteit zullen er UiTPAS punten toegekend worden (bij aankomst om 17u of 17u30)