Op uitstap naar Bellewaerde!

Als afsluiter van ons goedgevulde werkjaar trekken we er net zoals andere jaren terug op uit.  Na ons wateravontuur in Plospaqua, gaan we dit jaar met z’n allen naar Bellewaerde, het alomgekende pret- en dierenpark in Ieper. Deze laatste activiteit gaat door op zondag 26 juni

Vanaf 08u15 worden jullie verwacht aan onze lokalen. De bus vertrekt om 08u30 en op laatkomers kunnen we spijtig genoeg niet wachten. Omstreeks 19u30 komen de bussen de parking van de Mariagrot weer opgereden. Wij vragen alle kinderen een picknick mee te nemen. Een klein beetje zakgeld is toegestaan en ook jullie goed humeur mag niet ontbreken!

Zien jullie deze gekke uitstap ook wel zitten? Schrijf  jullie dan als de bliksem online in! Dit ten laatste tegen zondag 12 juni!!! (hierna kunnen wij spijtig genoeg geen leden meer toelaten, aangezien er zowel voor de bussen als voor Bellewaerde gereserveerd moet worden...)

Voor we het vergeten: Moesten we kunnen, we deden het voor niets, maar gezien niets voor niets is in het leven, zijn we genoodzaakt 20 euro te vragen. Dit mag één van de komende zondagen, enkel en alleen aan Robbe betaald worden. Steek voor het gemak het geld gepast in een enveloppe en schrijf hierop zeker de naam van het kind. Voor deze activiteit geldt bovendien het kortingstarief ten gevolge van onze engagementsverklaring voor vrijetijdsparticipatie voor kansarmen. Meer info hierover vinden jullie op onze website.

Beestige groetjes,

de leiding