Speelclub Piraten Weekend 2019

Dag liefste Speelclub jongens en meisjes, mama’s en papa’s

Wie is er voorbestemd om de zeven zeëen te trotseren? Of wie kan zich het beste redden op een groot schip? Enkel de beste piraten en piratinnen zijn welkom op ons fantastische speelclub piraten weekend! Dit weekend gaat door van 29 tot 31 maart.

We verwachten jullie op vrijdag 29 maart rond 19 uur aan onze lokalen achteraan, zodat we rond 19u15 zeker kunnen vertrekken naar onze locatie in Wingene. Ouders die willen voeren zijn steeds welkom! We hebben voor die avond geen eten meer voorzien, dus gelieve er voor te zorgen dat jullie buikjes goed gevuld zijn zodat jullie stevig op jullie zeemansbenen staan. Op zondag 31 maart zouden we rond 17 uur graag terug op de chiro willen zijn, maar ook voor deze rit zouden we vervoerouders nodig hebben.

Wat moeten jullie meebrengen? :

-              Jullie stoerste piraten outfit

-               Slaapmatje, slaapzak en hoofdkussen

-               Voldoende kleren, zowel voor mooi als slecht weer

-               Zwemgerief

-               Goede stevige schoenen

-               Toilet gerief

-               Boekje of dergelijke voor in de siësta

Aan ons weekend hangt er helaas een klein kostenplaatje van €25. Betalen kan op de eerste dag van het weekend samen met de afgifte van het kids ID. Gelieve je in te schrijven voor 20 maart, dit kan via mail of telefonisch. Graag ook vermelden als je wil voeren en/of achterkomen.

Vele groetjes van de speelclub leiding!

 

Ofra Borgonjon – 0476049584

Hannes De Roo – 0494840627