Chirozomer 2019

Chiro Vannoes presenteert: Chirozomer 2019

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar organiseren we dit jaar opnieuw Chirozomer tijdens de rommelmarkt in Kleit.

Dit jaar zal het doorgaan op het rode plein achteraan de Chirolokalen. Net als vorig jaar zullen er ribbetjes à volonté verzorgd worden door slagerij Authentiek (bestellen!). Dit jaar serveren we naast gewone dranken ook La Chouffe, Mc Chouffe, Chouffe Cherry en enkele verfrissende cocktails.

Programma:

-Tijdens de rommelmarkt vanaf 10 uur zullen we naar jaarlijkse gewoonte een bar openhouden met enkele randactiviteiten. Dit jaar zal er een springkasteel aanwezig zijn en kunnen uw kinderen zich volledig uitleven in de zandbak en op de speeltuin.

-Na de rommelmarkt zal de bar nog steeds open zijn en kunnen er vanaf 17 uur ribbetjes gegeten worden (opgelet anders dan vorig jaar moeten de ribbetjes op voorhand besteld worden zie verder in het bericht).

-s'Avonds wordt er als afsluiter nog muziek gebracht door lokale bandjes (worden later bekendgemaakt).

Ribben bestellen: schrijf het juiste bedrag, met mededeling van naam en aantal volwassenen/kinderen over naar BE81 0018 5122 8024 of vul een flyer in die u vindt in verschillende handelszaken in Kleit en geef deze met gepast bedrag in een envelop af aan iemand van de leiding.

Volwassenen: 20 euro (ribbetjes à volonté + 1 drankconsumptie)

Kinderen: 13 euro (ribbetjes à volonté + 1 drankconsumptie)

Tot dan!

Chiro Vannoes