Spaghettiavond 2017

Beste,

Met de elf dagen ravotten, avontuur en plezier in Maaseik hopen we dat uw kinderen ook dit jaar een schitterende vakantie gehad hebben. Als ouder willen we u eveneens samen met uw kinderen nog eens even laten nagenieten. Daarom organiseren we op zaterdag 23 september een leuke avond waarop alle foto's en gebeurtenissen van eht kamp te zien zullen zijn. U kunt alles bekijken en uw kinderen kunnen leuke herinneringen ophalen.

Het wordt zo stilaan de traditie dat we u op deze avond vol leuke kampherinneringen laten meeproeven van de kookkunsten van onze kookouders. Wij verwelkomen u dan ook graag op onze spaghettiavond vanaf 19uur. Omstreeks 21uur starten wij met de voorstelling van de foto's en video's van het kamp. We hopen dat u er opnieuw bij bent.

Op zondag 24 september zetten we ook het nieuwe werkjaar in met een startdag. We richten op de spaghettiavond en na de startdag een standje in waar de kinderen zich kunnen inschrijven en zich zo opnieuw kunnen verwachten aan een jaar vol spanning en plezier.

PRAKTISCH:

De avond vindt plaats in sporthal De Berken. Om deel te nemen aan de spaghettiavond dient u zich in te schrijven voor maandag 18 september. Dit kan via onderstaand invulformulier.

De betaling gebeurt de avond zelf. 

De prijs bedraagt 7 euro voor een volwassene en 5 euro voor kinderen (-12jaar). De spaghetti wordt geserveerd tussen 19uur en 21uur.

Tot dan, 

De leidingsploeg.