Carnaval 2020

Statusbericht

Submissions for this form are closed.

Hoi piepeloi! 

Zoals jullie allemaal waarschijnlijk wel weten doen wij elk jaar plichtsgetrouw mee aan de carnavalsstoet in Maldegem. Ook dit jaar zijn we weer van de partij en we beloven jullie: het wordt weer de moeite! Om onze voorbereidingen zo goed mogelijk te kunnen doen, is het belangrijk om ruim op voorhand te weten wie er allemaal meedoet zodat we voldoende kostuums kunnen voorzien. Ons geweldige thema houden we nog eventjes voor onszelf ;). 

Eventjes de praktische dingetjes op een rijtje:

- Wanneer? Op zondag 23 februari worden jullie verwacht om half 2 op de chiro om jullie kostuum aan te doen. Vervolgens worden we met vervoerouders naar de parking van de Aldi gebracht om daar te verzamelen. De eerste stoet start om 15u. Na de stoet verzamelen we opnieuw in de tent voor de prijsuitreiking. Na de prijsuitreiking zullen wij iets eten om dan om half 8 terug deel te nemen aan de avondstoet. Achteraf kunnen de ouders jullie komen ophalen rond 22 u aan het oud Sint-Jozef. 

- Voor wie? Alle groepen mogen meedoen aan de middagstoet, maar voor de avondstoet vragen wij om geen ribbels mee te geven. Deze stoet is iets langer en later op de avond waardoor het ons niet ideaal lijkt om de kleinsten mee te sturen. 

- Hoeveel kost dit? Als we konden, deden we het voor niks! Maar aangezien we alle kindjes in een kostuumpje moeten steken en moeten voorzien van een avondmaal zullen we er toch een kleine kostprijs aanhangen. Deze kostprijs is 3 euro en moet betaald worden op de dag van carnaval. 

- Hoe kunnen we inschrijven? Je kan inschrijven door hieronder de vraagjes in te vullen! Gelieve in te schrijven voor 1 februari zodat we voldoende tijd hebben om de kostuums in orde te maken. 

Bij verdere vragen kunt u steeds terecht bij onze hoofdleidster Eva of bij de rest van de leiding.

We hopen om opnieuw te kunnen deelnemen met een grote groep om zo een mooie prestatie te kunnen neerzetten.

Tot dan!