Spaghettiavond 2021

Beste,

Met de tien dagen ravotten, avontuur en plezier in Kaulille hopen we dat uw kinderen ook dit jaar een schitterende vakantie hebben gehad. Als ouder willen we u eveneens samen met uw kinderen nog eens even laten nagenieten. We organiseren daarom op zaterdag 18 september een leuke avond waarop alle foto's en gebeurtenissen van het kamp te zien zullen zijn. U kunt alles bekijken en uw kinderen kunnen leuke herinneringen ophalen.

Het wordt zo stilaan de traditie dat we u op deze avond vol leuke kampherinneringen laten meeproeven van de kookkunsten van onze kookouders. Wij verwelkomen u dan ook graag op onze spaghettiavond vanaf 19 uur. Omstreeks 21 uur starten wij met de voorstelling van de foto's en video's van het kamp. We hopen dat u er opnieuw bij bent.

Op zondag 19 september zetten we ook het nieuwe werkjaar in met een startdag. We richten op de spaghettiavond en na de startdag een standje in waar de kinderen zich kunnen inschrijven en zich zo opnieuw kunnen verwachten aan een jaar vol spanning en plezier.

PRAKTISCH:

Mits voorbehoud van wijzigingen omwille van COVID-19 zal de avond plaatsvinden in sporthal De Berken. Om deel te nemen, dient u zich in te schrijven voor maandag 13 september. Inschrijven is mogelijk via onderstaande link: 

http://chiro-vannoes-kleit.stamhoofd.shop/spaghettiavond

We raden aan om de betaling uit te voeren via overschrijving tijdens de inschrijving. Indien dit niet lukt, is het ook mogelijk om ter plaatse te betalen.

De prijs bedraagt 10 euro voor een volwassene en 8 euro voor kinderen (-12jaar). De spaghetti wordt geserveerd tussen 19uur en 21uur.

Indien onze spaghettiavond niet kan plaatsvinden omwille van corona zal er een alternatief voorzien worden. We houden jullie verder op de hoogte via sociale media e.d.

Tot dan,

De leidingsploeg