Leiding Speelclub Jongens

Branko.jpg

Branko Van Canneyt

Branko is al sinds 2005 lid van onze Chiro. Hij is altijd in staat om iets te laten vallen of iets om te stoten of om zelf te vallen of te struikelen. Met Branko weet je nooit! Het liefst van al zou hij op zondag niet te veel doen, maar als hij echt zijn lievelingsactiviteit zou moeten zeggen dan zou het stratego zijn.

Robbe.jpg

Robbe Geerinckx

Robbe maakt al sinds 2010 deel uit van de Chiro. Naast naar de Chiro gaan, gaat hij ook graag eens voetballen bij FC Kleit. Robbe doet ook heel graag buitenactiviteiten maar als het moet kan hij zich ook binnen amuseren.

 

Arno.jpg

Arno De Coninck

Arno is beslist een van de kleinste leiders van de Chiro, maar daarom misschien ook wel de allercoolste. Hij zit sinds 2006 in de Chiro en is er sindsdien niet meer weg te slaan. In 2016 is hij dan ook leider geworden. Arno houdt ervan om het spel "Dikke Arno" te spelen en om urenlang te sleutelen aan een of andere auto.

Jasper.jpg

Jasper De Roo

Deze leider komt al sinds 2007 naar de Chiro en is er sindsdien niet meer weg te slaan. Na vele jaren als lid werd hij in 2016 dan eindelijk leider en dat doet hij heel goed. Jasper houdt ervan om actief bezig te zijn en leuke dingen te doen in een bos zoals stratego.
 
Pallieter.jpg

Pallieter Lateste

Pallieter komt sinds 2012 naar de Chiro als Rakwi jongen. Hij is vaak terug te vinden op het voetbalveld van FC Kleit waar hij voetbalt bij de U21 en tevens ook trainer is van de U7. Naast de Chiro is hij in de zomer ook te vinden op het Speelplein in Kleit als animator.

Maxime.jpg

Maxime Lindebringhs

Maxime is nog maar lid sinds 2019, maar dat betekent niet dat hij minder plezier kan maken. Hij houdt ervan om te gaan fietsen en buiten te ravotten.