Leiding Ribbel Meisjes

Emma.jpg

Emma De Smet

Emma is na twee jaar Rakwi leiding nu eens leiding van de Ribbel meisjes. Doorheen de week is Emma te vinden in het Emmaüs in Aalter waar ze Frans en geschiedenis geeft aan leerlingen van het eerste en tweede middelbaar. Als ze geen les aan het geven is, dan vind je haar terug in de straten van Kleit waar ze met haar twee hondjes elke dag wandelt. Emma houdt van actieve spelletjes, maar let goed op want ze durft wel eens vals te spelen. Je hoort haar dan ook vaak zeggen "valsspelen is ook spelen".

 
 
 
Tessa.jpg

Tessa Caboor

Tessa is een goedlachse dame die sinds 2012 naar onze Chiro komt. Meestal vind je haar op foto’s met een dubbele kin, normaal doen is niet een van haar sterkste kanten. Alhoewel ze wel aan krachtbal doet is ze toch niet zo sportief! Maar voor wat leuke actieve spelletjes op de Chiro wil ze haar wel volledig inzetten, want tegen haar verlies kan ze niet.

Amber Vlaminck.jpg

Amber Vlaminck

Amber is een knappe dame die al vele jaren aanwezig is op de Chiro. Sinds 2017 is zij ook een leidster geworden van onze chiro en dat is echt een grote aanwinst. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en om zich vooral goed te amuseren. Met Amber kan je altijd heel veel lachen en ze haalt ook het beste in anderen naar boven.