Leiding Rakwi Jongens

Hannes.jpg

Hannes De Roo

Hannes is een geboren Chiroleider, want met de kindjes bezig zijn, is toch wel iets dat hij heel graag doet. Hij zit al sinds 2003 in de Chiro en heeft sindsdien nog geen enkele Chirodag gemist. Hannes voetbalt ook bij FC Kleit. Hamsel, want zo wordt hij soms ook genoemd, houdt ervan om bosspelletjes en stratego te spelen.

Keany.jpg

Keany Longueville

Keany zit al een tijdje in de Chiro. Hij is niet zo groot van gestalte, maar tijdens de Highland games of sterkste Speelclub staat hij altijd bovenaan. Hij gaat graag fietsen en de zondag staat hij altijd paraat voor de Chiro.

 

Michiel.jpg

Michiel Blomme

Michiel, de slimsten van den hoop. Met zijn opleiding IT is hij een Jorne van Landschoot in wording. Bovendien kan je hem in de zomervakantie 24/7 vinden op zijn werk als magazijnier. 

 

Thomas.jpg

Thomas Verbouw

Thomas zit heel vaak met zijn hoofd in de wolken. Letterlijk en figuurlijk! Soms gaat hij mee helpen met de ballonvaarders. Dat is iets dat hij echt super tof vindt. Chup Chup zit al sinds 2011 in de Chiro. Hij houdt van heel veel activiteiten, bijvoorbeeld bosspel, stadsspel, kampen bouwen en hockey.

Luka.jpg

Luka Dousselaere

Ik ben Luka (kleine Doussie) en zit al van kleins af in de Chiro. Met mij heb je nooit genoeg en wil je nooit naar huis. Voetballen bij FC Kleit is ook een hobby van mij.