Leiding Keti Jongens

Butch.jpg

Jeffrey 'Butch' Van Kerschaever

Butch is nog zo een echte Chirokerel zoals velen. Wat veel mensen niet weten, is dat Butch eigenlijk Jeffrey heet, maar niemand noemt hem zo. Al sinds 2006 komt hij naar de Chiro. Butch is naast een Chiroleider ook slager, dus pas maar op als hij een mes in zijn handen krijgt. Het liefst van al gaat hij zwemmen met de Chiro.

Jari.jpg

Jari Van Hijfte

Deze grappenmaker is al sinds 2008 niet weg te krijgen uit de Chiro. Hij vindt het echt super tof om te ravotten met de kleinsten en daarom is hij een ideale leider voor de ribbels. Jayjay is altijd wel te vinden voor een goei potje voetbal en het liefst van al nog op een extra modderig veld. In 2016 wordt deze knaap opgeleid door Robbe om zelf ook hoofdleider te worden.

Lennert.jpg

Lennert De Ceuninck

Lennert is een echte Chirorakker die al sinds 2006 vol goeie moed naar de Chiro stapt. Je kan hem altijd wel terugvinden in de bomen of bossen. Hij is altijd in de weer met dingen bouwen en maken, een echte handige harry dus. Bij hem kan je terecht als je eventueel een tent wil huren.

Giel.jpg

Giel Dousselaere

Giel is al sinds 2006 een echte opvallende figuur in onze Chiro. In 2016 was het ook aan hem eindelijk tijd om leider te worden en hij brengt het er goed van af. Giel houdt ervan om te voetballen of andere balsporten te doen, maar je kan hem ook vaak vinden achter de tv bij zijn allerliefste Playstation.