Leiding Tito Jongens

Berre.jpg

Berre Borgonjon

Berre BB Borgonjon wordt ook wel eens de beste leider van heel het kabouterbos genoemd. Zo omschrijft hij zichzelf alleszins. Berre zijn grootste wens is om zelf nog eens een Tito te zijn. Voor de rest is deze stoere bink niet vies van een waterplas en loopt hij het liefst door modderige velden en drassige wandelpaadjes. Wanneer BB passeert in zijn groene Caddy, wordt iedereen op slag jaloers. Deze rots in de branding staat altijd klaar om een goeie grap uit te halen met andere leiders, maar toch kan iedereen hem blindelings vertrouwen....

Yentl.jpg

Yentl Geerinckx

Yentl zit al sinds 2015 in de Chiro. Hij heeft 5 jaar als lid achter de rug en wil zich nu tonen als leiding bij de Tito jongens. Yentl studeert volop voor zijn EHBO diploma, zodat zelfs bij de Tito's alles veilig kan verlopen.

Dajo.jpg

Dajo De Smet

Dajo zit sinds 2011 in de Chiro, waar hij al zijn energie smijt voor alle activiteiten. Hij voetbalt veel bij FC Kleit en gaat in zijn vrije tijd coursen en mountainbiken. Dajo is heel actief, maar kent zijn grenzen en als je een probleem hebt, dan kan je atijd bij hem terecht. Dajo is ook erg handig, dus als er iets kapot is vraag het gerust!