Leiding Ribbels Jongens

Pallieter Lateste.jpg

Pallieter Lateste

Pallieter komt sinds 2012 naar de Chiro als Rakwi jongen. Hij is vaak terug te vinden op het voetbalveld van FC Kleit waar hij voetbalt bij de u21 en tevens ook trainer is van de u7. Naast de Chiro is hij in de zomer ook te vinden op het speelplein in Kleit als animator.

 

Stijn Van Malleghem.jpg

Stijn Van Malleghem

Stijn zit nog niet zo heel lang in de chiro, maar daarom hoort hij er zeker en vast niet minder bij. Hij heeft bij ons echt zijn passie gevonden en kan niet meer zonder. Stijn houdt ervan om in de bossen te gaan ravotten en waterspelletjes te spelen.

70713611_490856824828629_6999091178146627584_n.jpg

Sander Van Belleghem

Sander heeft een spierziekte waardoor hij minder mobiel is. Toch kan dit er hem zeker niet van weerhouden om zich volop te amuseren op de Chiro. Naast leiding geven houdt hij ervan om playstation te spelen, te wandelen met de hondjes en dingen te bouwen met Lego.

Thibo Matthys.jpg

Thibo Matthys

Thibo gaat al naar de Chiro van bij de Rakwi's. Sindsdien is de Chiro niet meer uit zijn agenda weg te denken. Hij houdt ervan om actief bezig te zijn. Een beetje modder en vuil schrikken hem niet af!

 

Arno De Coninck.jpg

Arno De Coninck

Arno is beslist een van de kleinste leiders van de chiro, maar daarom misschien ook wel de allercoolste. Hij zit sinds 2006 in de chiro en is er sindsdien niet meer weg te slaan. In 2016 is hij dan ook een leider geworden. Arno houdt er van om het spel "Dikke Arno" te spelen en om uren lang te sleutelen aan een of andere auto.