Leiding Speelclub Jongens

Branko Van Canneyt .jpg

Branko Van Canneyt

Branko is sinds 2005 al lid van onze chiro. Hij is altijd instaat om iets te laten vallen of iets om te stoten of om zelf te vallen of te struikelen. Met Branko weet je nooit! Het liefst van al zou hij op zondag niet te veel doen, maar als hij echt zijn lievelingsactiviteit zou moeten zeggen dan zou het stratego zijn.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ecc.jpg

Giel Dousselaere

Giel is al sinds 2006 een echte opvallende figuur in onze chiro. In 2016 was het ook aan hem eindelijk tijd om leider te worden en hij brengt het er goed van af. Giel houdt ervan om te voetballen of andere balsporten te doen, maar je kan hem ook vaak vinden achter de tv bij zijn allerliefste playstation.

Keany Longueville.jpg

Keany Longueville

Keany zit al een tijdje in de Chiro. Hij is niet zo groot van gestalte maar tijdens de Highland games of sterkste speelclub staat hij altijd bovenaan. Hij gaat graag gaan fietsen en de zondag staat hij altijd paraat voor de Chiro.

 

Robbe Geerinckx.jpg

Robbe Geerinckx

Robbe maakt sinds 2010 al deel uit van de Chiro. Naast naar de Chiro gaan gaat hij ook graag eens gaan voetballen bij FC Kleit. Robbe doet ook heel graag buitenactiviteiten maar als het moet kan hij zich ook binnen amuseren.

 

Michiel Blomme.jpg

Michiel Blomme

Michiel, de slimsten van den hoop. Met zijn opleiding IT is hij een Jorne van Landschoot in wording. Bovendien kan je hem in de zomervakantie 24/7 vinden op zijn werk als magazijnier. 

 

Thomas Verbouw.jpg

Thomas Verbouw

Thomas zit heel vaak met zijn hoofd in de wolken. Letterlijk en figuurlijk ! Soms gaat hij mee helpen met de ballonvaarders. Dat is iets dat hij echt super tof vindt. Chup Chup zit al sinds 2011 in de chiro. Hij houdt van heel veel activiteiten, bijvoorbeeld bosspel, stadsspel, kampen bouwen en hockey.