Leiding Rakwi Jongens

Lennert De Ceuninck.jpg

Lennert De Ceuninck

Lennert is een echte chirorakker die als sinds 2006 vol goeie moed naar de chiro stapt. Je kan hem altijd wel terug vinden in de bomen of in de bossen. Hij is altijd in de weer met dingen bouwen en maken, een echte handige harry dus. Bij hem kan je terecht als je eventueel een tent wil huren.

Dajo De Smet.jpg

Dajo De Smet

Dajo zit sinds 2011 in de Chiro waar hij al zijn energie smijt voor alle activeiten. Hij voetbalt veel bij FC Kleit en gaat in zijn vrije tijd gaan coursen en mountainbiken. Dajo is heel actief maar kent zijn grenzen en als je een probleem hebt kan je atijd bij hem terecht. Dajo is ook erg handig, dus als er iets kapot is vraag het gerust!

 

Hannes De Roo.jpg

Hannes De Roo

Hannes is een geboren chiroleider want met de kindjes bezig zijn, is toch wel iets dat hij heel graag doet. Hij zit al sinds 2003 in de chiro en heeft sindsdien nog geen enkele chirodag gemist. Hamsel, want zo wordt hij soms ook genoemd, houdt ervan om bosspelletjes en stratego te spelen.
Seppe Cauwels.jpg

Seppe Cauwels

Seppe Cauwels is 16 jaar oud en geeft zijn eerste jaar leiding op de Chiro aan de Rakwijongens. Zelf is Seppe begonnen met de Chiro bij de speelclub. In zijn vrije tijd speelt hij voetbal bij FC Kleit.

 

Wout Van Hulle.jpg

Wout Van Hulle

Wout zit nog maar 3 jaar in onze Chiro. Toch heeft hij ervoor gekozen om leiding te worden want hij vind het zo leuk. Hij houdt van sporten en buiten ravotten!