Leiding Rakwi Meisjes

Emma De Smet CHECK.jpg

Emma De Smet

Emma heeft vroeger al in de speelclub en de rakwi gezeten. Na een korte pauze is ze sinds dit jaar weer helemaal terug om leiding te geven. Doorheen de week kan je haar vinden in Gent, meerbepaald op haar school of in de frituur Stefano's Place. Emma is heel erg sociaal en durft soms wel eens een grapje met iemand uithalen. Toch laat je haar best niet koken want dan zou het brandalarm wel eens durven afgaan.

Kjenta Mattheeuws.jpg

Kjenta Mattheeuws

Kjenta komt al sinds 2010 naar de chiro. Na een jaartje pauze is ze terug sinds 2017 een actieve leidster bij onze kleinste meisjes. Kjenta houdt er van om toneel te spelen. Je kan haar ook altijd tussen de beestjes terug vinden. Het liefste op de chiro doet ze actieve spelletjes zoals naar het bos, waterspelletjes of vuile spelletjes.

Tessa Caboor.jpg

Tessa Caboor

Tessa is een goedlachse dame die sinds 2012 naar onze Chiro komt. Meestal vind je haar op foto’s met een dubbele kin, normaal doen is niet een van haar sterkste kanten. Alhoewel ze wel aan krachtbal doet is ze toch niet zo sportief! Maar voor wat leuke actieve spelletjes op de Chiro wil ze haar wel volledig inzetten. Want tegen haar verlies kan ze niet.