Leiding Tito Jongens

Jasper De Roo.jpg

Jasper De Roo

Deze leider komt al sinds 2007 naar de chiro en is er sindsdien niet meer weg te slaan. Na vele jaren als lid werd hij in 2016 dan eindelijk een leider en dat doet hij heel goed. Jasper houdt ervan om actief bezig te zijn en leuke dingen te doen in een bos zoals stratego.
 
Berre Borgonjon.jpg

Berre Borgonjon

Berre BB Borgonjon wordt ook wel eens de beste leider van heel het kabouterbos genoemd. Zo omschrijft hij zichzelf alleszins. Berre zijn grootste wens is om zelf nog eens een Tito te zijn. Voor de rest is deze stoere bink niet vies van een waterplas en loopt hij het liefst door modderige velden en drassige wandelpaadjes. Wanneer BB passeert in zijn groene Caddy, wordt iedereen opslag jaloers. Deze rots in de branding staat altijd klaar om een goeie grap uit te halen met andere leiders maar toch kan iedereen hem blindelings vertrouwen....

 

Yentl Geerinckx.jpg

Yentl Geerinckx

Yentl zit al sinds 2015 in de Chiro. Hij heeft 5 jaar als lid achter de rug en wil zich nu tonen als leiding bij de Titojongens. Yentl studeert volop voor zijn EHBO diplima zodat zelf bij de Tito's alles veilig kan verlopen.