Leiding Keti Meisjes

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ec9.jpg

Thaïs De Ruyter

Thaïs is al sinds 2012 actief in onze chiro en daarmee is ze meteen ook de oudste van de bende. Ze studeert voor bio-ingenieur in Gent, dus aan haar kan je alles vragen over de bloemetjes en de bijtjes. Naast haar studies en de Chiro volgt ze op zaterdagochtend ook nog eens toneelles in Aalter. Ons Thaïs houdt ervan om zich helemaal uit te leven in onze Chirokeuken en dit jaar neemt ze samen met Lore en Yentl de ketimeisjes onder haar hoede.

 
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ed7.jpg

Yentl Van de Velde

Met Yentl in de buurt moet je nooit meer bang zijn in het water. Deze jongedame heeft namelijk haar diploma voor redder en is een echte waterrat. Yentl komt als sinds 2004 naar de chiro en is wel beter gekend als de ‘zuster van de hoofdleider’. Yentl houdt er van om te zwemmen en om sportief bezig te zijn.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ed5.jpg

Lore Colmann

Lore is een meid met heel wat energie in haar lijf. In 2008 is ze in de chiro gekomen en ze heeft een kleine pauze genomen in 2012. Maar in 2016 vond ze het weer hoog tijd om terug te komen. Lore is zeer sportief en houdt van heel lekker eten. Ook haar katten Penne en Gnocchi zijn twee engeltjes in haar leven.