Leiding Keti Meisjes

Ofra Borgonjon.jpg

Ofra Borgonjon

Deze meid is een echte chirodame. Ze staat altijd paraat voor de chiro en laat tevens weinig zondagen aan haar voorbijgaan. Als je eens in een slechte bui bent, laat zij je telkens opnieuw lachen. Offie komt al sinds 2003 naar de chiro en heeft er dus ook al vele jaren opzitten. Ze houdt er van om luidkeels mee te zingen met Samson en uitbundig mee te dansen met K3. 

Leonie Overmeire.jpg Leonie Overmeire

Leonie is een echte chirodame met het hart op de juiste plaats. Ze komt al naar de chiro sinds 2011 en is sinds 2017 ook leidster geworden en dat doet ze heel goed. Het liefst van al maakt ze eten om het daarna smakelijk op te eten. Leonie houdt ervan om zich creatief bezig te houden op de tekenschool. Je moet wel een beetje van haar oppassen want ze doet al enkele jaren aan schermen.

Emmy Dobbelaere.jpg

Emmy Dobbelaere

Emmy zit al heel erg lang  de chiro. Ze is al bij ons sinds 2004 en heeft nog geen enkel kamp gemist. Deze goedlachse chirodame zet zich altijd heel hard in om de namiddag van de meisjes super tof te maken. Benny houdt ervan om singstar te spelen. Het liefste van allemaal speelt ze de Studio100 editie. Die liedjes kan ze dan extra luid meezingen.