Leiding Ribbel Meisjes

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ed8.jpg

Charlotte Van Waes

Charlotte is nog zo een geweldige chirodame met duizend en één ideeën voor super coole activiteiten! Met haar verveel je je echt nooit. Charlie komt al sinds 2012 naar de chiro en is er sindsdien niet meer weg te denken. Ze houdt ervan om te knutselen en vele andere dingen te bouwen (of dit toch te proberen). Als je kleren wil bestellen, moet je bij Charlotte zijn!

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ec5.jpg

Louise Goethals

Deze goedlachse meid is al vele jaren aanwezig op de chiro. Ze is een van de vele Goethalsen en staat altijd voor iedereen paraat. Louise houdt ervan om te kokkerellen en met haar diploma als keukenprinses heeft ze in no-time de allerlekkerste koekjes gebakken.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3eca.jpg

Zoë Van Deynse

Zoë komt al van toen ze klein was naar de chiro. In 2016 is ze leidster geworden en zet ze zich hard in voor de chiro. Zoë is net begonnen met een universitaire studie: Kinesist. Deze meid doet heel veel activiteiten graag, maar het liefst van al doet ze iets waar ze niet heel erg moe van wordt.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3edb.jpg

Amber Vlaminck

Amber is een knappe dame die al vele jaren aanwezig is op de chiro. Sinds 2017 is zij ook een leidster geworden van onze chiro en dat is echt een grote aanwinst. Ze houdt ervan om creatief bezig te zijn en om zich vooral goed te amuseren. Met Amber kan je altijd heel veel lachen en ze haalt ook het beste in anderen naar boven.