Leiding Speelclub Meisjes

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3ecf.jpg

Femke Goethals

Deze vrolijke meid zit al sinds 2010 in de chiro. Voor heel erg vuil te worden, moet je bij haar zijn. Femke (of Femmie) studeert orthopedagogie en kan je vaak terug vinden bij haar vrienden en vriendinnen. Ze is heel gedreven in het leiding geven en zal altijd haar uiterste best doen om er een mooie middag van te maken.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3e2d.jpg

Ofra Borgonjon

Deze meid is een echte chirodame. Ze staat altijd paraat voor de chiro en laat tevens weinig zondagen aan haar voorbijgaan. Als je eens in een slechte bui bent, laat zij je telkens opnieuw lachen. Offie komt al sinds 2003 naar de chiro en heeft er dus ook al vele jaren opzitten. Ze houdt er van om luidkeels mee te zingen met Samson en uitbundig mee te dansen met K3. 

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3edd.jpg

Leonie Overmeire

Leonie is een echte chirodame met het hart op de juiste plaats. Ze komt al naar de chiro sinds 2011 en is sinds 2017 ook leidster geworden en dat doet ze heel goed. Het liefst van al maakt ze eten om het daarna smakelijk op te eten. Leonie houdt ervan om zich creatief bezig te houden op de tekenschool. Je moet wel een beetje van haar oppassen want ze doet al enkele jaren aan schermen.